Dansk Hakkebøf på KRAM Spiseri
Kære KRAM-venner!
Vi er stolte af at præsentere vores nyeste tilføjelse til menuen: Den klassiske danske hakkebøf i al sin glory!
Her får I det hele:
- Saftig dansk hakkebøf (tilberedt præcis som mor NÆSTEN kunne gøre det 😉)
- Whiskybrune bløde løg (ja, vi har været gavmilde med whiskyen!)
- Valg mellem sprøde ovnstegte kartofler eller pommes frites
- Og så kommer vi til saucen…
SAUCE-DILEMMAET: Du kan vælge mellem:
- Klassisk brunet smør (fordi sometimes less is more)
- Bearnaise (som IKKE kommer fra Bearnaisehornet… undskyld, vi kunne ikke lade være 🙈)
Fun fact: Bearnaise stammer faktisk fra regionen Béarn i Frankrig, og blev opfundet af kokken Jean-Louis Françoise-Collinet i 1830’erne. Men vi synes nu vores version er lige så god som den franske!
En ret så simpel men samtidig kompleks ret – for hvem har ikke en mening om, hvordan den perfekte hakkebøf skal være? Nogle vil have den rød, andre gennemstegt. Nogle sværger til bløde løg, mens andre… nej vent, ALLE elsker bløde løg!
Kom forbi og smag vores bud på denne danske klassiker. Vi lover, at kødet er mørt, løgene er bløde, og kartoflerne er sprøde!
PS: Hvis du også troede at bearnaise kom fra Bearnaisehornet, så lover vi ikke at sige det til nogen… 🤫
#KRAMSpiseri #DanskKlassiker #Hakkebøf #BlødeløgErKærlighed #BearnaiseMenIkkeFraHornet #DanskMad #ComfortFood