Skip to main content
0

Tarteletter med høns i asparges

Kære KRAM-venner!

Vi kan næsten høre jublen – vores elskede tarteletter med høns i asparges er TILBAGE på menuen! 🎉

Men vidste du faktisk, at denne danske klassiker har rødder i det franske køkken? Navnet “tartelette” betyder faktisk “lille tærte” på fransk, og de første tarteletter blev serveret ved det franske hof i 1700-tallet. Det var dog først i slutningen af 1800-tallet, at de fandt vej til Danmark.

Den danske version med høns i asparges blev populær i 1950’erne og har siden da været indbegrebet af dansk hygge og hjemlig madkultur. Fra fine middagsselskaber til hverdagsmad – tarteletten har formået at erobre danskernes hjerter på tværs af sociale lag.

Hos KRAM Spiseri hylder vi denne fantastiske tradition med vores version: • Sprøde, butterdejsskaller bagt til gylden perfektion • Mørt hønsekød i rigelige mængder • Cremet asparges-sauce lavet helt fra bunden • Det hele toppet med friskhakket persille

Fun fact: En undersøgelse fra 2018 viste, at 8 ud af 10 danskere elsker tarteletter! (Og de sidste 2 har nok bare ikke smagt vores endnu 😉)

Kom forbi og få din tartelet-craving stillet – vi lover, at den er alle kalorierne værd!

PS: Husk at bestille i god tid – erfaringen viser, at der kan være rift om disse gyldne skønheder! Tarteletter med høns i asparges.

#KRAMSpiseri #Tarteletter #DanskKlassiker #HønsIAsparges #ComfortFood #DanskMad #MadMedHistorie

Olsen

Author Olsen

More posts by Olsen

Leave a Reply

×