Skip to main content
0

Frederiksværk Havn

Velkommen til KRAM Spiseri på den historiske Frederiksværk Havn!

Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til KRAM Spiseri, smukt beliggende på den charmerende Frederiksværk Havn. Vores restaurant er omgivet af både naturskønne omgivelser og fascinerende historie, hvilket gør jeres besøg hos os til mere end blot et måltid – det er en oplevelse for alle sanser.

Frederiksværk Havn – En perle ved Roskilde Fjord

Frederiksværk Havn ligger i hjertet af den historiske by Frederiksværk, omgivet af noget af den smukkeste natur, Roskilde Fjord har at byde på. Havnen er ikke blot et knudepunkt for maritime aktiviteter, men også et vindue til byens rige industrielle fortid.

En rejse gennem tiden

Interessant nok havde industribyen Frederiksværk slet ingen havn i de første mange år af sin eksistens. Skibe med råvarer til byens industrier måtte i stedet lægge til ved Havnø syd for byen. Dette giver et fascinerende indblik i, hvordan byen og havnen har udviklet sig sammen gennem årene.

Frederiksværk – Et unikt industriminde

Frederiksværk er anerkendt som et af Danmarks mest interessante industriminder og er endda udnævnt til national seværdighed. Byen byder på en enestående mulighed for at opleve historiens vingesus og industrialiseringens påvirkning på det danske samfund.

Fra industri til gastronomi

I dag er Frederiksværk Havn ikke kun et vidnesbyrd om industriens storhedstid, men også hjemsted for KRAM Spiseri. Vores restaurant bygger bro mellem fortid og nutid ved at tilbyde moderne gastronomi i historiske omgivelser.

Oplev historien på første hånd

Når du besøger KRAM Spiseri, får du ikke kun en gastronomisk oplevelse, men også muligheden for at mærke historiens vingesus. Frederiksværks byarkiv rummer en stor samling af arkivalier, der fortæller om byens fascinerende historie. Vi opfordrer vores gæster til at udforske området og dykke ned i de spændende fortællinger, der omgiver os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til KRAM Spiseri, hvor du kan nyde lækker mad og drikke, mens du lader dig fortrylle af Frederiksværk Havns charmerende atmosfære og rige historie.

Velbekomme og god fornøjelse med udforskningen af vores smukke omgivelser!

Olsen

Author Olsen

More posts by Olsen

Leave a Reply