Skip to main content
0

Frederiksværk Stålmand

Stålmanden vender tilbage til Frederiksværk: En triatlon-tradition fortsætter!

Gør dig klar til en spændende dag fyldt med motion, fællesskab og lækker mad, når Frederiksværk Stålmand afholdes for 9. gang søndag den 1. september 2024. Dette populære triatlon-event i stålets by har noget for alle, uanset om du er en erfaren atlet eller bare ønsker en hyggelig motionsdag.

KRAM Spiseri på Frederiksværk Havn spiller en vigtig rolle i årets begivenhed. Som stolt vært vil KRAM Spiseri sørge for at de hårdtarbejdende frivillige fra DGI får en god start på dagen med lækker morgenmad og energigivende sandwiches. Men det stopper ikke der! Alle deltagere og tilskuere er hjerteligt velkomne til at besøge KRAM Spiseri på havnen gennem hele eventet. Her kan du forsyne dig med deres lækre mad og forfriskninger, mens du nyder den fantastiske atmosfære.

Eventet byder på forskellige distancer, så alle kan være med:

  • Stålmand (1,8 km svømning, 90 km cykling, 21,1 km løb)
  • Ambolten (950 m svømning, 45 km cykling, 10,5 km løb)
  • Stålsprint (500 m svømning, 25 km cykling, 5 km løb)
  • Alle distancer kan også gennemføres som stafet med 2-3 personer på holdet, så du kan dele oplevelsen med venner eller familie.

For dem, der foretrækker en enklere udfordring, tilbydes Stålløbet – et 5 km motionsløb gennem byens gader og skovens stier. Og for de yngste deltagere (0-15 år) er der Stålkids løbet, hvor forældre gratis kan ledsage deres børn.

Ruten tager dig gennem nogle af Halsnæs Kommunes smukkeste områder:

  • Svømning i de trygge omgivelser i lystbådehavnen på Frederiksværk Havn
  • Cykling gennem det smukke, landlige Halsnæs
  • Løb ad veje og stier i Frederiksværk, med målstreg i bymidten, hvor en ægte motions folkefest venter
  • Uanset om du deltager aktivt eller hepper fra sidelinjen, kan du nyde den fantastiske stemning og de lækre forfriskninger fra KRAM Spiseri på Frederiksværk Havn.

Kom og vær en del af denne fantastiske begivenhed, hvor sport, fællesskab og god mad går hånd i hånd!

Olsen

Author Olsen

More posts by Olsen

Leave a Reply