Comé RICE Kitchen i Kødbyen
🍙 MADTRENDS OG LOKALE FAVORITTER!
København summer af spændende nye madkoncepter, og vi elsker at følge med i udviklingen! Ved I for eksempel hvad en Onigiri er? Det kan I opleve hos byens nye japanske perle: Comé RICE Kitchen i Kødbyen.
De har specialiseret sig i denne lækre japanske delikatesse – en trekantet risbolle fyldt med forskellige proteinrige fyld og pakket i sprød tang. Med 2 stk. for kun 65 kr. og deres anbefalelsesværdige Menchi Katsu (en japansk krokette), er det blevet et hit blandt mad-entusiaster.
Men hey – mens København udforsker det japanske køkken… 🌏
har vi i Nordsjælland skabt vores helt egen madoplevelse hos KRAM Spiseri! Vi hylder det danske køkken og de lokale råvarer, og vi er stolte af at være blevet Nordsjællands nye in-sted!
Hos os får du:
- Klassisk dansk mad med et moderne twist
- Råvarer fra lokale leverandører
- Hjemmelavet mad fra bunden
- Generøse portioner til fair priser
- Hyggelig atmosfære i skønne omgivelser
Mens andre måske drømmer sig til Japan, inviterer vi jer til at opleve det bedste fra det danske køkken – tilberedt med KRAM og kærlighed! 🇩🇰
Vi har åbent både frokost og aften – drop forbi og oplev hvorfor flere og flere vælger KRAM Spiseri som deres nye favoritsted!
💝 PS: Vores populære frokostplatte er stadig dagens hit – kom og smag hvorfor!
#KRAMSpiseri #Frederiksværk #DanskMad #Nordsjælland #Madoplevelse #HyggeligtSpisested #LocalFood