Skip to main content
0

Vie byder på fine dining i Nordhavnen

SPÆNDENDE TIDER I RESTAURATIONSBRANCHEN!

Der sker virkelig meget på den danske restaurationsscene i øjeblikket! Som madnørder følger vi naturligvis med i alle de spændende nyheder, og i dag vil vi dele en særlig historie med jer.

En af dansk gastronomis store personligheder, Mikkel Maarbjerg, er tilbage bag gryderne! 🌟

Mange vil huske Mikkel fra den legendariske Michelin-restaurant Ensemble i Indre København, som han åbnede i 2002 sammen med Jens Vestergaard Jensen. En restaurant der senere blev Danmarks eneste 2-stjernede Michelin-restaurant! Efter at have brugt tiden på bl.a. at skrive kogebøger med Nikolaj Kirk, er Mikkel nu tilbage i restaurantkøkkenet efter 25 års pause.

Hans nye projekt, Vie i Nordhavn, sætter fokus på råvarer og særligt det grønne køkken. Med en menu bestående af tre snacks og fire retter til kun 650 kr., er det et spændende nyt kapitel i dansk gastronomi. Vie byder på fine dining i Nordhavnen

👨‍🍳 Apropos nye spiseoplevelser… Vi er utroligt stolte over at være en del af den spirende madscene, bare med vores egen særlige vinkel her i det skønne Nordsjælland! Hos KRAM Spiseri hylder vi også råvarerne og det gode håndværk, men med vores egen uformelle og hjemlige stemning.

Mens Vie byder på fine dining i Nordhavn, inviterer vi til hygge og hjemmelavet kvalitet i Frederiksværk. To vidt forskellige koncepter, men med samme kærlighed til god mad!

Kom forbi KRAM Spiseri og oplev vores version af moderne dansk køkken – hvor hverdagsluksus møder hjemlig hygge! 🏡❤️

#KRAMSpiseri #DanskGastronomi #Frederiksværk #Nordsjælland #MadMedKærlighed #LocalFood #Hyggeligt

Olsen

Author Olsen

More posts by Olsen

Leave a Reply

×