Skip to main content
0

KRAM Spiseri inviterer til Uhyggelig Halloween-fest hos Ducator ApS.

Kære KRAM-venner og grusomme gæster!

Er I klar til en aften fyldt med gyserlige godbidder, uhyggelige overraskelser og vores legendariske KRAM Burger? Så sæt kryds i kalenderen, for KRAM Spiseri rykker ned til Ducator ApS for at fejre Halloween i stor stil!

🕸️ Hvorfor fejrer vi Halloween? 🕸️

Halloween, også kendt som “All Hallows’ Eve”, har rødder tilbage til den gamle keltiske festival Samhain. Dengang troede man, at grænsen mellem de levendes og de dødes verden blev sløret på denne nat. I dag er Halloween blevet en festlig lejlighed, hvor vi klæder os ud, udskærer græskar og nyder uhyggeligt lækker mad!

🍔 KRAM Burger – Vores Legendariske Halloween snack 🍔

Hele aftenen igennem vil vi servere vores berømte KRAM Burger! Denne monstrøst lækre kreation vil holde selv de mest sultne vampyrer og varulve tilfredse. Vores saftige bøf, sprøde bacon, smeltende ost og hemmelige KRAM-sauce er garanteret til at vække selv de døde til live!

🎭 Hvad kan du forvente? 🎭

• Uhyggelig udsmykning hos Ducator ApS • Mulighed for at få en tur i Ducators uhyggelige Halloween Horrorhouse • Spøgelsesagtige cocktails og brygge • Masser af slik til de søde tænder • Gys og grin i godt selskab

📅 Hvornår? Dato: 31. oktober 2024 Tid: 19:00 – 00:00

📍 Hvor? Ducator ApS Nørregade Frederiksværk

Pris for KRAM Burger: 149 kr. pr. burger med pommes og dip

Husk at komme udklædt – jo mere skræmmende, jo bedre!

Vi glæder os til at se jer alle til en aften fyldt med uhygge, latter og selvfølgelig masser af KRAM(me) burgere!

Uhyggelige hilsner, KRAM Spiseri Team

P.S. Har du særlige diætbehov eller allergier? Lad os vide det ved tilmelding, så sørger vi for, at selv spøgelser og genfærd kan nyde vores mad!

Olsen

Author Olsen

More posts by Olsen

Leave a Reply