Skip to main content
0

Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends på KRAM Spiseri 22-06-2024

Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends

Event Dato

juni 22, 2024

Event Tid

13:00

Event Lokation

Kram Spiseri (Restaurant)

Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends KRAM Spiseri 

KRAM Spiseri inviterer til en uforglemmelig aften med Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends den 22. juni 2024 klokken 18.30 skarpt på vores eventplatform Hygge På Havnen. Kom og oplev en fantastisk udendørs koncert på vores smukke græsarealer, hvor musikken, maden og stemningen går op i en højere enhed. 

Alex Nyborg Madsen har et særligt forhold til KRAM Spiseri, da det er en af hans bedste venner, der ejer og driver restauranten.
Sammen deler de en dyb passion for foto, videoproduktion og ikke mindst musik. Deres venskab og fælles interesser har skabt en unik forbindelse mellem Alex og KRAM Spiseri, hvilket gør det til en helt speciel begivenhed, når Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends optræder på KRAM Spiseris eventplatform Hygge På Havnen. Det er ikke bare en koncert, men en fejring af venskab, fælles passioner og den gode stemning, som KRAM Spiseri er kendt for. 

Historien om: 

Historien om, hvordan Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends blev til, starter tilbage i 2018 på Tønder Festivalen.
Det var her, Alex’s bedste ven og restauratør af KRAM Spiseri, opdagede bandet.
På festivalens Front Porch-scene i Outlaw-området spillede de under navnet Bluegrass Breakout – fire ukendte artister, der leverede en forrygende bluegrass-oplevelse. 

Ken – restauratøren, havde brug for en videoovergang til de Vlogs, som skulle produceres på årets Tønder Festival for Alex Nyborg Madsen Studios. Han besluttede at bruge de fire unge, ukendte kunstnere i vloggen, hvilket vakte Alex’s nysgerrighed. Fascineret af deres talent og energi, tog Alex senere kontakt til de unge musikere. 

Dette møde blev begyndelsen på Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends. Bandet blev dannet med en fælles kærlighed til musik, og de har siden hen udviklet sig til en enhed, der leverer autentisk americana, roots, alt-folk og alt-country. Sammen har de skabt et musikalsk univers, der er overvejende akustisk, håndspillet og fokuseret på de gode sange – en hyldest til folkemusikkens oprindelige rolle som bærer af gode historier og fællesskab.

En Udendørs Koncertoplevelse 

Husk, at koncerten afholdes udendørs på KRAM Spiseris græsarealer. Vi kan ikke styre vejguderne, så skulle der uheldigvis komme nedbør, opfordrer vi alle til at medbringe regnslag eller anden beskyttelse mod regnen. Men det er jo højsommer, så vi satser på strålende solskin og en fantastisk aften under åben himmel. 

Madbillet og Menu 

Til denne specielle aften køber man ikke en koncertbillet, men en madbillet til vores fantastiske grillbuffet. Menuen består af ugens valg af et “Hovednavn” på grillen, samt nakkefilet, pølser, salat, kartoffelsalat og brød. Som en ekstra bonus giver KRAM Spiseri koncerten med Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends gratis med i købet, som en del af festen. 

Praktisk Information 

Af sikkerhedsmæssige grunde vil pladsen være indhegnet. Gæsterne, som har købt spisebillet, vil kunne finde sig en bænkplads , derfor er det vigtigt at folk rykker frem i bussen(som man siger), så der er plads til alle – man kan sidde optil 8 mand ved et bord – dette vil betyde, at man kan komme til at sidde sammen med nye potentielle bekendtskaber for livet. Dette sikrer, at alle kan nyde både maden og musikken i komfort og sikkerhed. Drikkevare skal købes separat i baren. Kom gerne i god tid, da ACOF går på skarpt til tiden. 

Parkering af biler:
Det er ikke muligt at parkere sin bil på havnens område, andet end på KRAMs P-Plads.

Servering ved bord til Hygge På Havnen:
Man kan kun vælge nej tak – og det samme gør vi. Alt hvad du indtager skal du selv hente – og tilmed skille dig af med det igen. Og det ønsker vi ikke og være en del af… 🙂

Toiletter mv.
Som mand giver du plads til damerne – man er vel en gentleman.
Man kan benytte KRAM og Havnens toiletter.
Hvordan kommer jeg ind igen og Hygger På Havnen, hvis jeg skal på toilettet uden for hegnet – eller ryge? Du får udleveret en “Tisse/Ryge billet – og den kan du fremvise, når du skal ind igen – mister du den, skal du kunne hele visen “Åh disse minder, med Kjeld Ingrisch” så dont’t lose it.
Må jeg ryge ved bordene? Niksen, Afbrændig af tobak må kun forgår på udvalgte steder.
Høflig anvisning – man tisser ikke i rabatter og hække – og grunden til at vi advare, det er fordi vi har hyret pjottøjsluskerne. pjottøjsluskerne kommer fra Nania, og har regntøj på, små kosteskafte og smørbankere i deres arsenal – og de springer frem og napper personer der forsøger at lette sig uregelmæssigt.

KRAM Spiseri glæder sig til at se alle til en aften fyldt med god musik, lækker mad og hyggelig stemning. Kom og vær med til at fejre sommeren med os og Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends! 

Starttidspunkt og sluttidspunkt:

Grillen er klar og åbner klokken 13:00.
Grillen lukker klokken 1700 – så Crew kan gøre klar til Koncert.
Baren åbner klokken 12:00 i KRAM – og holder simultant åben – mens Hygge På Havnens bar er åben.
Hygge På Havnens bar åbner klokken 13:00 – og lukker først, når den sidste selskabspapegøje er dampet af. (Dog senest klokken 23:00, da skal restauratøren hjem og have nattøj på)

Priser og udvalg som du kan købe:

Alex Nyborg Madsen & Circle Of Friends KRAM Spiseri og grill: kr. 300,00
5 Hancock fadøl: kr. 200,00 (Tilkøb til grill og ACOF)

 

(Vær opmærksom på, at stedet kan være fyldt med glade, særdeles fornøjet mennesker, folk der deler KRAM ud helt tilfældigt, letter overrislet personer, syngende gæster, et veloplaget band, fadølsmand med skarp fokus på kold fadøl, smilende KRAM personale som besvare spørgsmål – og en gruppe af sikkerhedsfolk med rættig godt fest humør.)

 

Registrer nu

Billet Type: Antal billetter Pris pr billet
Alex Nyborg Madsen Circle Of Friends på KRAM Spiseri og grill 22-06-23024

Grill og musik

212 Tilbage
300,00 kr.

Extra Service:

5 Hancock fadøl kr. 200,00 (Tilkøb til grill og ACOF)
1000 Tilbage
200,00 kr.
Antal Total
  • Kram Spiseri (Restaurant)
  • Havnelinien 17
  • Frederiksværk
  • Nordsjælland
  • 3300
  • Danmark

Begivenhedsplan detaljer

  • juni 22, 2024 13:00   -   21:00
Del denne begivenhed
TILFØJ TIL KALENDER